Bel 0485 - 45 55 58 voor een afspraak   E-mail: info@marwie.nl

Kleding Vermaak-service

Trouwjurk vermaak service !

Bij Bruidssalon Marwie vermaken we elk model trouwjurk, avondjurk, kleding voor de bruidskinderen en natuurlijk ook voor de bruidsmoeders, zussen en vriendinnen. Jouw Trouwjurk-Bruidsjurk elders gekocht? Geen probleem hoor, bij Marwie vermaken we alle jurken. Wel moet de kleding schoon aangeleverd worden.

 

Wil jij je jurk zelf maken?

Dan ontwerpen wij jouw unieke creatie. Natuurlijk hebben wij de mooiste stoffen en helpen je graag met advies bij het maken.

 

Borduurstudio Marwie

Een geborduurd lijfje op je trouwjurk? Op professionele wijze borduren wij jouw trouwjurk en kinderkleding. Een leuk cadeau geborduurd als geschenk voor de bruid, de moeder van bruid en bruidegom, of als bedankjes tijdens jouw grote dag! (Op elk gewenst kledingstuk, badtextiel, sportkleding, elk bedrijfslogo, embleem, afbeelding, naam, spreuk of gezicht.)

Daarvoor is Borduurstudio Marwie.

Zij borduurt op professionele wijze elk logo of naam op uw bedrijfskleding, verenigings-kleding, club-kleding, caps, hoeden, plastic, leder, voor badges, op te naaien of plakken op uw textiel. Wij borduren ook uw bedrijfsnaam/ of de naam van uw paard op paardendekens.  Omdat het echt mooi moet zijn!

Voor info: marianne@marwie.nl


Trouwjurken Vermaakservice voor elke bruidsjurk..!
Volg ons op

Openingstijden

Maandag gesloten.
Di. en wo. van 10.00 tot 17.00 uur
Do. en vr. van 10.00 tot 19.00 uur
Za. van 10.00 tot 16.00 uur

Om jou optimaal van dienst te zijn werken wij op afspraak. Een afspraak buiten deze tijden is mogelijk. Bel daarvoor:
0485 - 45 55 58